Görkem Endüstriyel Servisi

0216 606 01 40

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

Firmamız; 2010 yılında endüstriyel mutfak sektöründe uzun yıllar boyunca edindiği deneyim ve bilgi birikimi ile Erhan Bıyıklı tarafından kurulmuştur.150 m² lik bir alanda başlayan üretim macerası ,2013 yılında Muzaffer Sungur’ un 40 yılı aşkın üretim ve iş tecrübesi ile aramıza katılması ile birlikte bugün 2400 m² lik kapalı alanda yüzlerce ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet vermektedir.

2011 yılında TS EN ISO 9001:2008 Kalite Sistem Belgesi ve CE Belgeleri ile ürün ve yönetim sistemini belgelendirmiş olan Görkem Endüstriyel Mutfak,kurumsal bir firma anlayışı ile hizmet ve üretim sisteminin kalitesini iş ortakları,çözüm ortakları ve müşterileri için her geçen gün arttırmaya devam etmektedir.

Görkem Endüstriyel Mutfak,başta Avrupa ve komşu ülkeler olmak üzere 17 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Bugün bulunduğumuz tüm pazarlarda müşterilerimiz ile ilişkilerimiz satışla birlikte sona ermiyor;aksine ürünlerimizi satın almalarıyla birlikte başlıyor ve devam ediyor. Müşteri memnuniyeti modelimiz,standart hale gelmiş olup işin daha kaynağında müşteriye yönelik olmanın esasını göz önünde bulundurarak kalitenin ve hizmetin müşterinin eline doğru zaman ve doğru fiyat ile ulaşmasını sağlıyor.

Değerli çalışma arkadaşlarımızdan ve iş ortaklarımızdan aldığımız güç ve durmaksızın sektörümüze karşı duyduğumuz heyecan ile Görkem Mutfak ailesi olarak endüstriyel mutfak alanında yeniliklere imza atarak,hizmet ve kalite anlayışımızı daima yükselterek yolumuza devam etmeyi hedeflemekteyiz

MİSYONUMUZ
Müşterilerine her zaman artı değer sağlayan,ürün ve hizmet kalitelerini sürekli arttıran,müşteri memnuniyetine daima önem veren,toplumsal sorumluluğunun bilincinde,değerlerine sadık,güvenilirliği,kalite yönetimi,ürün çeşitliliğinde öncülüğü,uzman personeli ve ilk akla gelen,örnek alınan ve tercih edilen bir müessese olmaktır. Müşterimiz için değer yaratmak,beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterimizin yanında olmak görevimizdir. Müşterilerimiz Velinimetimizdir

VİZYONUMUZ
Görkem Endüstriyel Mutfak;çalışanları ile birlikte ,müşterilerinin tatminini sağlamayı ve evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunarak büyümeyi amaçlar. Toplum, müşterilerimiz, ortaklarımız, bayilerimiz dahil olmak üzere tüm paydaşlarımız için güvenilirlik,devamlılık ve saygınlık simgesi olmaya kararlıyız.