Sultanbeyli Fagor Bain Marie Servisi

0216 606 01 40

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

Sultanbeyli Fagor Bain Marie Servisi

Endüstriyel mutfak ürünleri, oldukça dayanıklı metal malzemeden üretilirler. Bu sebeple firmaların uzun yıllar boyunca işlerini kolayca yürütmelerini, zaman ve ekonomik açıdan kar elde etmelerini sağlar. Bu mutfak ürünlerinin en kullanışlı olanlarının arasında, endüstriyel benmari cihazları da yer almaktadır.

Endüstriyel benmari cihazları da zaman zaman bakım ya da tamir ihtiyacı duyabilir. Çünkü bu ürünler, çok sık kullanılırlar ve arıza çıkarabilirler. Hümel Endüstriyel olarak 7/24 endüstriyel benmari servisi sunmaktayız.

Uzman Teknik Servis Ekibi;
Endüstriyel mutfak ürünleri arasında yer alan benmari cihazları, pişirilmiş yiyecekleri sıcak bir şekilde muhafaza ederler. Bu sayede işletmelerin ürünlerini sıcak bir şekilde servis etmelerine olanak tanırlar. Bu cihazlar, sulu ya da kuru ısıtma sistemli olarak üretilebilir. Özellikle büyük ölçekli mutfaklar için bu cihazlar oldukça önemlidir. Çünkü büyük ölçekli mutfaklar, gıdaları servis etmeden birkaç saat önce hazırlarlar. Endüstriyel mutfak ürünlerinin en kullanışlıları arasında yer alan benmari cihazları, yemeklerin sıcak kalmasının yanında bekleme süresi boyunca bakteri oluşumunun da önüne geçerler.

Hümel Endüstriyel endüstriyel benmari servisi olarak, benmari cihazları konusunda bilgili teknik ekibimiz ile bu ürünlerin bakım ve tamir hizmetini vermekteyiz. Kaliteli ve güvenilir hizmetimizden faydalanabilmeniz için yapmanız gereken tek şey, teknik ekimiz ile irtibata geçmektir. Ekibimiz, sizin arıza bildiriminizin ardından bulunduğunuz bölgeye göre aynı gün içinde hizmet vermek için yanınızda olacaktır.

Garantili Yedek Parça;
Endüstriyel benmari cihazları, gıda sektöründe hizmet veren işletmeler için büyük kolaylık sağlamaktadır. Çünkü pişmiş gıdaların sıcak kalması ve bakteri oluşturmamaları için sıcaklığın 63 derecenin altına inmemesi gerekir. Bu cihazlar da gıdaların gereken sıcaklıkta kalmasını ve sağlıklı şekilde tüketilmelerine olanak tanır.

Hümel Endüstriyel, endüstriyel benmari servisi dâhilinde sunduğu hızlı ve güvenilir hizmetin yanında, garantili yedek parça hizmeti de sunmaktadır. Bain Marie cihazları arızalanmaları durumunda yedek parça değişimi ihtiyacına neden olabilir. Böyle durumlarda parçanın orijinali ile değişimini sağlarız. Ayrıca yedek parçanın garanti süresi dolmuş olsa dahi, 1 yıl garantili olarak değişimini sağlar, işlerinizi devam ettirmeniz için en kaliteli hizmeti sunarız.