Derince Elettrobar Bulaşık Makinesi Servisi

0262 641 40 14

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

Derince Elettrobar Bulaşık Makinesi Servisi 

Elettrobar Kimdir ?

40 yılı aşkın süredir, iki İtalyan fabrikamızda bir milyondan fazla endüstriyel bulaşık makinesi ürettik, rakamlar bu sektördeki rakipsiz deneyimimizi yansıtıyor. Bu deneyime dayanarak, catering endüstrisindeki lider oyuncular için rekabetçi fiyatlara sahip yenilikçi ürünler geliştirmeye devam ettik ve bunları işleri için etkili ve tutarlı faydalar sağladık. Bu nedenle Elettrobar, bir bulaşık makinesi üreticisinden daha fazlası olduğunu iddia edebilir: bizler fayda sağlayanlarız.
Şirketimiz, çevre koruma konularının artan öneminin bilincinde olup, bu yönde önemli adımlar atmış, su, enerji ve deterjan tüketimini performansı düşürmeden azaltabilen yenilikçi teknolojiler geliştirmiş ve patentini almıştır. En zorlu çalışma koşullarına bile dayanacak şekilde üretilmiş ürünler önermek için son derece katı ISO 9001: 2008 sertifikalı kalite kontrol prosedürlerini benimsiyoruz. Bulaşık makinelerimiz, ISO 14001: 2004 sertifikası ile onaylandığı üzere, hem işyeri güvenliği ve koruması hem de çevresel etki açısından önde gelen tesislerde üretilmektedir.

ISO 9001
(938 Kb) sertifikası

ISO 14001 Sertifikası
(439 Kb)
Bulaşık makinesi ve Cam yıkayıcı
EUROTEC Srl - bölüm ELETTROBAR

Ürünler

Cam yıkayıcı
Bulaşık makinesi
Başlık
Raflı Konveyör
Bulaşık makinesi
Su arıtma
Deterjanlar
Raflar


mistral241X

Sınırlı alana sahip odalar için ideal olan, 50x60 cm raflı ve kompakt boyuta sahip kap / tencere yıkayıcıları, pastane ve dondurma dükkanlarında, pastanelerde ve şarküterilerde yaygın olarak kullanılan kapların etkili bir şekilde yıkanması için ideal çözümdür.
Çift cidarlı kapılı geniş aralıklı çift cidarlı yan panellerin kullanımı sayesinde uzun ömür, maksimum stres direnci ve ısı dağılımını ve gürültüyü azaltmak için yapı sağlamdır.
Raf kılavuzları kaynaklıdır, tankın derin çekilmiş bir tabanı ve entegre paslanmaz çelik yüzey filtreleri vardır.
Yıkama haznesinin borusuz ve keskin köşesiz yapısı, entegre paslanmaz çelik filtrelerin varlığı ve standart olarak otomatik kendi kendini temizleme ve boşaltma programları sayesinde temizlik kolaylığı sağlanır.
LED arabirimi, sınırlı eğitim veya sık iş değişimi olan personele yönelik sezgisel yaklaşım sayesinde makinenin kullanım kolaylığı sağlar.
Standart olarak pompalı, parlatıcı ve deterjan çekmeceli tank kısmi tahliyesi ile donatılmıştır.


Niagara243

Pastane ve dondurmacılarda, pastanelerde ve şarküterilerde yaygın olarak kullanılan büyük mutfak eşyalarının etkili bir şekilde yıkanması için ideal çözüm olan 56x63 cm raflı kap / tencere yıkayıcıları.
Her iki model için de iki versiyon mevcuttur: biri yerleşik parlatıcı ve deterjan dağıtıcılı, diğeri ise dağıtıcılara ek olarak pompalı tank kısmi tahliyesi ile donatılmış daha eksiksiz.
Konstrüksiyon, uzun ömür sağlamak için sağlamdır, strese karşı maksimum direnç sağlar ve bölünmüş kapılı entegre çift cidarlı yan duvarlar, tamamen kalıplanmış tank ve entegre paslanmaz çelik yüzey filtreleri sayesinde ısı dağılımını ve gürültüyü azaltır.
Renkli LED ekranlı arayüz ve ELI yumuşak dokunuşlu düğmelerle kullanım kolaylığı, sınırlı eğitimli veya sık iş değişimi olan personel için bile sezgisel kullanım sunan geliştirildi.
Yıkama haznesinin borusuz ve keskin köşesiz konstrüksiyonu, entegre paslanmaz çelik filtrelerin varlığı ve standart olarak otomatik kendi kendini temizleme ve boşaltma programları sayesinde temizlik kolaylığı sağlanır.

nehir345

Elettrobar ana ürün yelpazesi, pastacılık ve dondurma dükkanlarında, pastanelerde ve şarküterilerde yaygın olarak kullanılan büyük miktarlarda mutfak eşyalarını etkili bir şekilde yıkamak için yeterli büyüklükte dört tam opsiyonel modelden oluşur.
Tüm modeller standart olarak tam opsiyonel olup, pompalı tank kısmi tahliyesi, parlatıcı ve deterjan dağıtıcıları ve durulama pompalı atmosferik kazan ile donatılmıştır.
Konstrüksiyon, uzun ömür sağlamak için sağlamdır, strese karşı maksimum direnç sağlar ve bölünmüş kapılı entegre çift cidarlı yan duvarlar, tamamen kalıplanmış tank ve entegre paslanmaz çelik yüzey filtreleri sayesinde ısı dağılımını ve gürültüyü azaltır.
Kullanım kolaylığı, çok renkli LED ekranlı arabirim ve ESI yumuşak dokunuşlu düğmeleri ile sınırlı eğitim veya sık sık iş değiştirme olan personel için bile sezgisel kullanım sunan geliştirilmiştir.
Yıkama haznesinin borusuz ve keskin köşesiz konstrüksiyonu, entegre paslanmaz çelik filtrelerin varlığı ve standart olarak otomatik kendi kendini temizleme ve boşaltma programları sayesinde temizlik kolaylığı sağlanır.
Tüm modeller için, buharı gidermek ve kalan ısıyı geri kazanmak için etkili bir sistem olan ısı geri kazanımlı NRG versiyonu mevcuttur.

HÜMEL ENDÜSTRİYEL OLARAK BİZ ; 

2009 yılında kurulan firmamız sektörde güçlenerek 2015 yılından itibaren İstanbul’un Anadolu ve Avrupa İzmit Bölgesinde endüstriyel mutfak servis hizmet sunmaktadır. Tamamen müşteri memnuniyetini hedefleyen firmamız, kendi bünyesinde en kaliteli, donanımlı servis  ekipmaları ve teknisyenlerini bulundurarak sektörün diğer firmaları arasında fark yaratarak pazarda yer almayı başarmıştır.

Aldığınız servis hizmeti boyunca ilk hedefimiz kalite ve eğitim standartlarına uygun ekibimiz ile sizlerin memnuniyetidir İlk Önce Siz Mutlu Olun . Endüstriyel mutfak cihazlarınızda oluşacak arıza ve bakım işlemlerinde 1 yıllık garanti verilmektedir. 25 yıllık sektör tecrübemizle endüstriyel mutfak sanayi cihazlarının tümüne servis, bakım hizmeti vermekteyiz. Endüstriyel mutfak servisi olarak her zaman yanınızdayız.

Servis merkezimizde tüm orijinal ve yedek parçalar liste fiyat üzerinde uygulanmaktadır.

Endüstriyel bulaşık makinası, endüstriyel çamaşır makinası, endüstriyel benmari makinası, endüstriyel buz makinası, endüstriyel ocak, endüstriyel soğutucu ve endüstriyel buzdolapları ile tüm mutfak cihazlarınız için 7/24 servis hizmeti vermekteyiz.

Biz sizlere mutfak cihazlarınızın teknik servisi, bakımı ve temizliği konusunda Hümel Endüstriyel  olarak, deneyimli personellerimiz ile güvenilir bir hizmet sunmaktayız.
https://www.humelendustriyel.com.tr/elettrobar-teknik-servisi-p-0216-606-41-57_2747.html

Hedefimiz siz değerli müşterilemize daha iyi bir hizmet vermektir