Çekmeköy Hoshızakıe Buz Makine Servisi

0216 606 01 40

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

Çekmeköy Hoshızakıe Buz Makine Servisi 

Hoshızakıe Buz Makinesi Hakkında ;

Ürün geliştirmede güvenilirlik, dayanıklılık ve enerji verimliliğine odaklanıyoruz; Birkaç nesil mühendis, Hoshizaki'nin yüksek kaliteli, iyi tasarlanmış ürünler sunma konusundaki uluslararası itibarına katkıda bulunmuştur.

Soğutma uzmanı Gram Commercial ile birleşerek, Japon mühendisliğinin yaratıcılığını Danimarka tasarımının zekası ile birleştiriyoruz. İşbirliğimiz, dünyanın en iyi ağ bağlantılı, en yenilikçi ve en sorumlu soğutma çözümleri üreticisiyle sonuçlandı.

Birlikte mümkün olanın sınırlarını keşfetmeye devam edeceğiz.

Her barmen, buz kalitesinin sanatı için ne kadar önemli olduğunun ve bir kokteyl bardağında farklı tat ve doku katmanlarının nasıl oluşturulabileceğinin farkındadır. En kaliteli alkollü içkiler ve malzemeler yalnızca mükemmel buz küpleriyle servis edilmelidir. Hoshizaki küpleri son derece kompakttır, tatsızdır, sabit bir şekle sahiptir ve yavaşça erir: Bu, tam olarak doğru seyreltmeyi elde etmenin tek yoludur - estetik, tat ve dondurma işlevselliği açısından bir barmenin ihtiyaç duyduğu her şeyin bir kombinasyonudur.


Soğutma ünitelerimiz zorlu ortamlarda çalışacak şekilde tasarlanmıştır ve size gönül rahatlığı sağlar. Akıllı iç ve dış tasarımıyla dolaplarımız ve tezgahlarımız, taze ürünleriniz için kaliteli soğutma sunar.

Tasarım:Cihazlar, uzun bir hizmet ömrü için tasarlanmıştır. Örneğin doğrudan kuplajsız manyetik su pompası, su devresindeki sızıntıları önler ve cihazın hizmet ömrünü uzatır.

Düşük Enerji Tüketimi: Doğal HC soğutucu akışkan R290'ın kullanılması, küp buz makinelerimizin toplam enerji tüketimini önemli ölçüde azaltır.

Üretim Kapasitesi: Ürün yelpazesi, günlük 22 ila 240 kg üretim kapasitesine sahip buz küpü yapıcıları içerir.

En Yüksek Hijyen Standartları  Dış kısımlar paslanmaz çelikten yapılmıştır. Kapalı su devresi her türlü kirlenmeye karşı maksimum koruma sağlar.Tüm makinelerin kullanımı, temizliği ve bakımı kolaydır.

Onarım ve Bakım:Profesyonel Uzman Kadromuzla Hümel Endüstriyel olarak gerek iç pazar gerekse dış pazarda kendimizi geliştirdik geliştirmeye odakladık, En Yüksek Hijyen Standartlarda Onarım ve Bakımını yapıyor, ve siz müşterilerimize daha güvenilir bir hizmet sağlıyoruz.