Çayırova Laniox Buzdolabı Servisi

0262 641 40 14

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

Çayırova Lainox Buzdolabı Servisi

LAINOX®
Lainox 35 yılı aşkın süredir sinerjiye inanıyor.

1981: Lainox şirketi Vittorio Veneto, Treviso – İtalya'da hayat bulur. 

Lainox, özellikle karma fırınlar olmak üzere, derhal profesyonel restorasyon cihazlarının tasarım ve imalatı konusunda uzmanlaşır, güçlü girişimci ruhu, hemen sonuç alınmasını ve gerek İtalya'da, gerekse yurt dışında piyasada ciddi mesafelerin hızla kat edilmesini olanaklı kılan inovasyon kalitesiyle öne çıkar.

Yeni Chill LAİNOX ®
Yemek pişirmek bir duygu uyandırır ve en iyi aletleri seçmek mantıklı olmayı gerektirir.
Şefler, günlük olarak her yemeğin yaratıcılığı, estetiği ve iyi unuyla rekabet etmekle kalmaz, aynı zamanda her gün yiyeceklerin organoleptik özelliklerini ve masada sundukları şeyin güvenliğini korumaya özel dikkat göstermeleri gerekir.

İşte bu nedenle, tutku ve akıl yürütme ile soğuk bir yürekle çalışan profesyoneller, en son gıda güvenliği yönetmeliklerine uygun olarak kaliteli yemek servisi için zamanı ve kazancı optimize etmek için yapılmış güvenilir, çok yönlü, son derece teknolojik bir şok soğutucu seçer .
İşte bu yüzden şefler Lainox'u seçiyor.

Yeni Soğutma , yemek üretim süresini servis süresinden (dağıtım ve tüketim) ayıran tek bir çalışma sisteminin ardışık aşamaları olan hazırlık, pişirme, soğutma, bekletme ve yeniden ısıtmanın yeni bir mutfak organizasyon sisteminin temel unsurudur .

ŞOK SOĞUTMA

Bakteriler ve mikroorganizmalar, 60 ° C ile 10 ° C arasındaki uygun sıcaklık koşullarında çoğalır. New Chill, hızlı soğutma veya hızlı dondurma özelliğiyle, yiyecekler için maksimum güvenliği garanti etmek ve gıda zehirlenmesi riskini ortadan kaldırmak için ürünlerin bu tehlikeyi çok hızlı bir şekilde önlemesini sağlar.

Ürünün çekirdeğindeki hızlı soğutma işlemi, ürünlerin doğal yaşlanmasından sorumlu olan bakterilerin çoğalmasını engelleyen gerçek bir termal şok yaratır, böylece koruma iyileştirilir ve daha uzun sürebilir.

YUMUŞAK ŞOK SOĞUTMA

Ürün çekirdeğinde + 90 ° C ile + 3 ° C arası maksimum 90 '.

Boşluktaki hava sıcaklığı sabit olarak 0 ° C'de kalır. + 3 ° C'de optimum şekilde 5-7 güne kadar muhafaza edilebilen, pişmiş yemekleri ve örneğin kremalar, yapraklı sebzeler, eskaloplar vb. Gibi hassas ürünleri hızlı soğutmak için idealdir.

SERT ŞOK SOĞUTMA

Ürün çekirdeğinde + 90 ° C ile + 3 ° C arası maksimum 90 '.

Hava sıcaklığı, çeşitli sıcaklık adımlarının akıllıca kullanılmasıyla değişkendir. Büyük boyutlu, kalın parçaları ve / veya tam yükleri soğutmak için idealdir.


ŞOK DONDURMA

Normal soğutucular yiyecekleri yavaşça soğutur.
Bu, işlem sırasında büyük buz kristallerinin oluşmasına izin verir. Gıdanın doku yapılarına zarar verirler ve çözüldüğünde yiyeceğin yapısını bozarak kıvamını ve kalitesini bozarlar. New Chill ise herhangi bir gıda ürününü hızlı bir şekilde çekirdekte - 18 ° C sıcaklığa götürür ve ürünün yapısal özelliklerine zarar vermeyen sadece küçük buz kristalleri oluşur. Ve böylece çözüldükten sonra tüm besin özellikleri ile mutlak kalitede, kıvamda, tatta ve renkte bir ürün elde ederiz.

YUMUŞAK ŞOK DONDURMA

+ 90 ° C ile - 18 ° C arasında, 240 'den daha kısa sürede ürün çekirdeğinde.

Sıcaklık iki aşamada düşürülür: İlk aşamada ürün çekirdekte + 3 ° C'ye kadar şokla soğutulur ve ardından ikinci aşamada - 18 ° C'ye kadar dondurulur.
Şok dondurma, organoleptik özellikleri bozulmadan birkaç ay (–18 ° C'de) muhafaza edilebilen çiğ ve yarı hazır yiyecekleri (et, balık, taze makarna, pandispanya vb.) Dondurmak için idealdir.

SERT ŞOK DONMA

+ 90 ° C ile - 18 ° C arası ürün çekirdeğinde maksimum 240 '.

Boşluktaki hava sıcaklığı sürekli olarak - 40 ° C'de kalır
Ürün miktarı, kalınlığı açısından zorlu durumlarla boğuşmak gerektiğinde veya çabukluk gerektiğinde idealdir.


HÜMEL ENDÜSTRİYEL OLARAK BİZ ; 

DEGERLERİMİZ

Çalışmamızın her hareketi ve her anı, çok kesin ve özel bir üslupla karakterize edilir. Hümel Endüstriyel'in  tarzı, paylaştığımız değerler mirasından gelir.

TUTKU

Her gün yaşanmak için yapılmış ve aksiyon için tasarlanmış mutfaklar yaratmak için İşimizi sevmenin yaratıcılığımızı kullanıyoruz.

EVRİM

Asla şöhretimize güvenmeyerek, oyunun bir adım önünde olmak için her zaman yeni malzemeler, teknoloji ve çözümler arayışındayız.

YAPTIĞIMIZIN KALBİNDE İNSANLAR

Ekipmanlarımızı insanları akılda tutarak geliştiriyoruz: ihtiyaçları, tercihleri ​​ve alışkanlıkları. Her isteklerini yerine getirmek için özel çözümler üretiyoruz.

DENEYİM

Geçmişimizin değerine inanıyoruz; geçmiş projelerimize ve müşterilerimizin görüşlerine önem veriyoruz.

GÜVENİLİRLİK

Bize her zaman güvenebilirsiniz: Müşterilerimizi ve beklentilerini asla düşürmeyen verimli, güvenilir ürünler sunuyoruz.

KALİTE

Amacımız tasarım, konfor ergonomisi, verimlilik ve güvenlik açısından en iyi kaliteyi vermektir.

DİNLİYORUZ

Müşterilerimizin öneri ve istekleri bizim için önemlidir çünkü bizi sürekli daha iyi hale getirmeye itmektedir.

HÜMEL İLE TAM ÇÖZÜM

Müşterilerimize eksiksiz bir çözümün huzurunu ve güvencesini sunuyoruz çünkü gerekli tüm ekipmanlarla entegre sistemler ve mutfaklar hazırlıyoruz

HÜMEL HİZMET

Müşterilerimize teknik servis öncesi ve sonrası her adımda eşlik ediyoruz. Tasarım hizmetleri, danışmanlık ve teknik destek ile onların yanındayız.

Her zaman hizmetinizdeyiz: sizinle çalışmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak bir zevk

Lainox Tarihçesi ; 

2013
Naboo, devrimin ta kendisi

Lainox imalat şirketini “Application Company”, yani uygulama şirketine dönüştürür. Teknoloji ile yapabilme bilgisini buluşturan yeni nesil kombine fırın olan Naboo wi-fi aracılığıyla sürekli İnternet'e ve tüm dünyadan şeflerin tariflerinin toplandığı bir ansiklopedi olan Lainox Cloud sistemine bağlıdır.

2011
Heart Green, enerji israfı olmadan

Lainox 2011 yılında dikkatini çevre ve enerji verimliliği üzerine çevirerek, bu şekilde sentezlediği yeşil teknolojiyi piyasaya sürer:

Ecospeed Dynamic

Ecovapo

GFT

Heart Green, herhangi bir israfta bulunmadan yalnızca yiyeceklerin pişirilmesi için gereken enerjinin kullanılmasını sağlar.

2006
Heart ve Dokunmatik Ekran/ICS 

Lainox, kullanımlarını kolaylaştırmak amacıyla, tarihte ilk defa fırınlarında dokunmatik ekran uygulamaya başlar, ayrıca ICS teknolojisini piyasaya sürer: Interactive Cooking System, yani Etkileşimli Pişirme Sistemi adı verilen bu teknoloji her şefin arzusu olan pişirme işlemini kişiselleştirme ihtiyacını karşılama ile baştan sona otomatik pişirme işleminin üstünlüklerini bir araya getirme kapasitesine sahiptir.

2001
The Cube, Scroller ve Autoclima özellikli otomatik kontrol 

The Cube karma fırın modelinin üçüncü nesli. Bu fırın, Scroller® kumandası ve Autoclima® sistemi sayesinde kullanıcı dostu, öğrenmesi ve yönetmesi basit ve hızlı bir teknolojiye olanak tanıyan ilk fırındır. “Lainox Cooking System” projesini pekiştirir.

1991
Yeni Autoclima özellikli otomatik Cucinatore

karma fırınların ikinci nesli olan, aralarında AUTOCLIMA adlı pişirme haznesindeki nem oranının otomatik kontrol edildiği yeniliği de içeren, pek çok otomatik fonksiyona sahip "Cucinatore" modeli. Pişirme çevrimleri ve aşamalarında aynı anda birden çok pişirme yapılmasına olanak tanıyan üniversal bir makine olduğundan zamanının ötesindedir. Yiyeceklerin hazırlanması, pişirilmesi, saklanması

ve ısıtılması gibi ihtiyaçların hepsine yanıt vermek amacıyla karma fırınları tamamlayan teçhizat sistemi olan “Lainox Cooking System” dünyaya gelir

1983
Gazlı ve elektrikli programlanabilen fırın 

konveksiyonlu ve buharlı karma fırınların birinci neslinin üretimi. Hem gaz, hem elektrikle çalışan, programlanabilir kumandalara sahip, tüm sektör için dünya çapında referans haline gelen sıra dışı performanslara sahip kompakt model.

1981
Mükemmel bir konveksiyon fırın 

Hazne içindeki havanın mükemmel şekilde dağılmasını sağlayan sıcak hava fanlı fırınların ilk sürümü doğar.