Çayırova Classeq Bulaşık Makinesi Servisi

0262 641 40 14

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

Çayırova Classeq Bulaşık Makinesi Servisi 

BULAŞIK MAKİNELERİ

Ürünlerimiz, finans seçeneklerimiz veya hijyen konusu hakkında sorularınız mı var? Mutfağınızı planlarken veya yıkama işleminizi organize ederken desteğe ihtiyacınız var mı? Ürün uzmanlarımız size tavsiye ve pratik yardım sağlamak için hazırdır.

G350 SETALTI BARDAK MAKİNESİ

Kullanımı kolay endüstriyel bardak yıkama makinesi. Basit kontrol paneli, çıkarılabilir bileşenler ve güvenilir, temiz sonuçlar.

Açıklama ; 

Kullanımı kolay endüstriyel bardak yıkama makinesi. Basit kontrol paneli, çıkarılabilir bileşenler ve güvenilir, temiz sonuçlar.

P500A GİYOTİN BULAŞIK MAKİNESİ

Yüksek hacimli, kullanımı kolay, WRAS uyumlu bulaşık makineleri, düz veya köşeye yerleştirilmiş işlemler için uygundur.

Açıklama ;

Kullanımı kolay endüstriyel bulaşık makinesi. Basit kontrol paneli, çıkarılabilir bileşenler ve güvenilir, temiz sonuçlar.
Kompakt, önden yüklemeli bulaşık makinemiz akıllı yazılım, su tüketimini, sıcaklığını, kimyasal seviyelerini ve yıkama devrini sürekli olarak izleyerek operasyonel verimliliği arttırmak için değerli veriler sağlar.

D500 SETALTI BULAŞIK MAKİNESİ
Kullanımı kolay endüstriyel bulaşık makinesi. Basit kontrol paneli, çıkarılabilir bileşenler ve güvenilir, temiz sonuçlar.

Açıklama ; 
Kullanımı kolay endüstriyel bulaşık makinesi. Basit kontrol paneli, çıkarılabilir bileşenler ve güvenilir, temiz sonuçlar.

DOĞRUDAN UZMANLARIMIZA KONUŞUN!

Classeq'i tercih etme kararınız konusunda kesinlikle emin olmanızı istiyoruz. Classeq yıkama makinesinin sizin için doğru bir yıkama çözümü olup olmadığını öğrenmek için uzmanlarımızdan biriyle çalışın. Bizi arayın veya bize e-posta ile gönderin.

İKİ DAKİKA YIKAMA SÜRESİ
İki dakika yıkama süresi, yıkama sonuçlarından taviz vermeden maksimum verim sağlar.

GENEL
Üç dakikalık yıkama döngüsüyle ön yüklemeli endüstriyel bulaşık makinesi ve zahmetsiz, sürekli olarak temiz sonuçlar için basit iki düğme kontrolü. D500, 18 adet tam boy tabak tutan 500 x 500mm sepetli bulaşık makinesiyle çalıştırılması kolaydır. Üç dakikalık yıkama devresi ile, bu makine saatte 360 tabağı temizleme kapasitesine sahiptir.

SICAKLIK KİLİDİ
Sıcaklık kilidi, durulamayı doğru sıcaklıkta garanti eder.

YERÇEKİMİ TAHLİYE
Tüm modeller, makinenin atık çıkışının üzerinde olduğu durumlarda uygun olan bir yerçekimi boşaltma ile standart olarak gelir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Teorik kapasite sepet/saatte: 20
Program süresi: 3 dk.
Basket ebatı: 500 x 500 mm
Güç: 220-240V/50/1 (S), 380-415V/50/3 (O)
Ölçüler (UxDxY): 550 x 605 x 830 mm
Giriş yüksekliği: 343 mm
Deterjan pompası: opsiyonel
Parlatıcı pompası: standart
Drenaj pompası: standart

HÜMEL ENDÜSTRİYEL OLARAK BİZ; 

Endüstriyel mutfak ürünleri pek çok alanda kullanılmaktadır. Bunlar arasında kafe, kantin, restoran ve yemek siparişi alan catering şirketlerini sayabiliriz.  Bu ürünler, işletmelerin işini kolaylaştıran, oldukça kullanışlı ürünlerdir. Çünkü aynı anda birçok işin kısa süre içerisinde yapılmasını, siparişlerin hızlı şekilde hazırlanmasını sağlarlar. Ancak her elektronik ürün gibi endüstriyel mutfak ürünleri de arızalanabilir ya da bakım ihtiyacı duyabilir.

Hümel Endüstriyel, deneyimli bir endüstriyel çamaşır makinesi servisi olarak, bu ürünlerin çıkardığı arızalara oldukça hâkimdir. Bu sebeple işinde uzman ekipler, en kısa sürede ve en doğru şekilde bu ürünlerin arızasına müdahale eder.

Hızlı ve Güvenilir Servis

Endüstriyel mutfak ürünleri, işletmeler için büyük önem taşırlar. Arızalanmaları durumunda hızlı ve doğru şekilde müdahalede bulunmak gerekmekledir. Hümel Endüstriyel, birlikte çalıştığı teknik ekibin işinde uzman ve eğitimli kişiler olmasına büyük özen gösterir.

Endüstriyel çamaşır makinesi servisi, herkesin verebileceği bir hizmet değildir. Bu hizmet, ciddi tecrübe ve özen isteyen bir iştir. Bu nedenle uzman kişiler tarafından gerçekleştirilmesi büyük önem taşır. Aksi bir durumda zaten arızalı olan çamaşır makinesinde, giderilemeyecek hasarlar meydana gelebilir. Hümel Endüstriyel, bu durumun bilincinde olan, sektörünün aranan firmalarından birisidir. Siz de uzman kişilerden, güvenilir endüstriyel mutfak servis hizmeti almak için irtibata geçebilirsiniz.

7/24 Kesintisiz Hizmet

Endüstriyel çamaşır makinelerinin arızalanmaları durumunda, öncelikle kontrol lambalarından cihaza elektrik gelip gelmediğini kontrol etmelisiniz. Ardından herhangi bir müdahalede bulunmadan endüstriyel çamaşır makinesi teknik servisi ile irtibata geçmeli ve arızayı bildirmelisiniz. Ancak bu konuda hangi firma ile çalıştığınız oldukça önemlidir. İşinde profesyonel olmayan, tecrübesiz ve herhangi bir referansı bulunmayan teknik servislerden uzak durmalısınız. Eğer buna dikkat etmezseniz, makinenizin arızası giderilmediği gibi daha büyük hasarlara sebep olabilirsiniz.

Hümel Endüstriyel; sektöründe edindiği tecrübe, uzman teknik ekibi ve yüksek iş ahlakı ile 7/24 hizmetinizdedir. Bunun yanında yedek parça değişimi ihtiyaçlarında, parçanın garanti süresi bitmiş olsa da sorun değildir. Endüstriyel çamaşır makinesi servisi olarak, yedek parçalarınızın 1 yıl garantili olarak değişimini yapar ve işinize devam etmenizi sağlarız.