Beykoz Classeq Et Yaşlandırma Makinesi Servisi

0216 606 01 40

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40

0212 474 74 07

0262 641 40 14

0539 480 08 50

 

HÜMEL ENDÜSTRİYEL İLE

» »İŞİNİZİ

KOLAYLAŞTIRIN« «

 

HÜMEL ENDÜSTRİYEL olarak;

bütün hizmetleri kaliteden, güvenilirlikten ve çevreye saygıdan asla ödün vermeden 'koşulsuz müşteri memnuniyeti' ışığında vermek. En son teknolojiye sahip alt yapımız ve dinamik personelimiz ile Türkiye piyasasına dünyanın en iyilerini sunmak.

HÜMEL ENDÜSTRİYEL TEKNİK SERVİS

MÜKEMMEL DESTEK

Müşteri memnuniyetini en temel ilke olarak benimseyen Şirketimiz siz değerli müşterilerimize daha da iyi hizmet verebilmek için sürekli olarak çalışmaya devam etmektedir

MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Hümel Endüstriyel için değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefimizi gerçekleştirmemizde en önemli rehberdir.

Hedefimiz, çalışmalarımızı ve markalarımızı dünya çapında zincir işletmelerin özellikle operasyonda aynı kaliteyi sunmak ve arıza oranı düşük, distribütörlüğünü yaptığımız markalar kategorisinde uzman ve yenilikçi teknolojisi ile bir adım önde tutmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını sürekli olarak istişare ediyoruz.

Müşterilerimizin kaliteli ürün tedariki ve satış sonrası ihtiyaçları bizlerin her zaman yeni yatırım planları arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Müşteri memnuniyetini en temel ilke olarak benimseyen Şirketimiz siz değerli müşterilerimize daha da iyi hizmet verebilmek için sürekli olarak çalışmaya devam etmektedir.

BAKIM

Herkes bilir: düzenli olarak denetlenen ve bakımı yapılan bir makine daha iyi çalışır. Ve daha uzun süre. Bu aynı zamanda endüstriyel makineler için de geçerlidir: gün içinde yüksek performans sağlamak ve mükemmel sonuçlar sunmak zorundadırlar. Arızaları olmadan. Bu düzenli bir şekilde servis edilen HÜMEL  için sorun değil. İşte bu yüzden size uygun bakım paketleri sunuyoruz.

BAKIMLA İLGİLİ SORULARINIZ MI VAR?

Makinelerinizdeki arızaları önlemek ister misiniz? Beklenmeyen arızaların onarımlarını önleyin. Uzun vadede mükemmel sonuçlar elde edilsin mi? Bakım paketlerimiz daha fazla güvenlik sağlıyor.

Hümel Endüstriyel Olarak, Size tavsiyede bulunmaktan mutluluk duyarız ve sizden haber almak için sabırsızlanıyoruz.

ET YAŞLANDIRMA DOLAPLARI

lk kez ABD’de uygulanmaya başlanan Dry Aged yöntemi, kaliteli sığır etlerinin, yüzde 80-86 nem ve 0 derece sıcaklıkta, 21 ila 28 gün arasında kendi kemiği üzerinde bekletilmesinden oluşuyor. Etin daha yumuşak olmasını sağlayan bu yöntem, aynı zamanda daha aromatik kokmasını da sağlıyor. Son dönemde büyük bir gelişim gösteren Türk gastronomisinde de Dry Aged yöntemi ile dinlendirilmiş etler tercih edilmeye başlandı.CLASSEQ  DOLAPLARDA en önemli özellik tuzun bakteri üremesine izin vermeyen yapısı sayesinde etin kuru yaşlandırma sisteminde formunu koruyarak lezzetlenmesidir. Aslında CLASSEQ DOLAPLARDA istenilen yaklaşık 28 gün boyunca etin kolojen yapısının parçalanarak suyunun tamamen gitmesi ve ateşe atıldığında kısa sürede pişmesidir. Bu nedenle etin saklanma derecesi önemlidir. Bu dolaplarda 0-  +2 derecede kuru havada tutulur. Aging kelimesi hepimizin bildiği gibi YAŞLANMA anlamına gelir. Bu dolaplarda ET YAŞLANDIRILIR yani bir anlamda kolojen yapısı gevşetilir

*Dik Tip Camlı Tek Kapılı CLASSEQ Dolap

*4 sıra paslanmaz tel raflı

*Et askı borulu – Aydınlatmalı

*Fanlı soğutma

CLASSEQ Dolap (Et Yaşlandırma Dolabı) :

Steakhouse restaurantların ve kasapların temel ihtiyacı şüphesiz ki “Classeq beef “buzdolapları.

Mükemmel bir steak için; ideal büyüklükteki sığırın kesilmesiyle birlikte elde edilen etin, merkezi kısımlarında haritaya benzer mermerimsi yapıyı andıran (marble) bol miktarda ince yağların etin içerisine işlenmesiyle, Classeq buzdolaplarında %80 - %86 arasında nem ve +2°C sıcaklıkta 28 gün kemikli olarak dinlendirilerek etin bir miktar su kaybedip hafiflemesine Classeq beef denir. Mermer şeklindeki ince yağlar insan vücuduna enerji verici olması ve protein ihtiyacını karşılama açısından çok faydalıdır. Kolesterol ise çok düşük miktardadır. Lezzeti ise tartışılamaz.Classeq dolabımızın özelliği içindeki ürünün bakteri üretmeden sağlıklı ortamda dinlendirilerek müşteriye lezzetlibirşekilde sunulmasıdır

Classeq dolabımızın sağlıklıbir ürün verebilmesi için ürünün mutlaka taze günlük ve ürün dolaba konmadan evvel ısısının soğuk odada azami 2 ila 5 derece aralığına indirilmesi gerekir.Dondurucuda bekletilmiş yada taze kesim olmayan ürünler istenilen kaliteyi vermeyeceği gibi sağlık içinde tehlike oluşturur.

 

ÖLÇÜLERİ 150x70x210 cm

 

SOĞUTMA ARALIĞI : +1C / + 2C

 

RAF SİSTEMİ PASLANMAZ ÇELİK

 

DİJİTAL KONTROL PANELİ

 

CAM KAPILI

 

FLORASAN AYDINLATMA (HİJYENİK)

 

DİNAMİK SOĞUTMA

 

İÇ VE DIŞ KAPLAMA PASLANMAZ ÇELİK

 

ÜÇ RAFLI (PASLANMAZ )